The Papal Audience Hall

5 responses to “The Papal Audience Hall”

  1. Fascinating information….and terrifying.
    I often wonder why so many of us have an instinctive, biological fear of snakes.

    P.S.–I miss you on Twitter.
    I was concerned something happened to you.

    • Hi Melissa . . . I was locked out of my account for antisemitism — they wanted me to go through all my tweets and remove those that were “offensive” so I packed up and left … I’m on GAB now at @doctoro

      Cheers

    • Melissa az állat nem tehet róla ha félnek tölle..sokan a bogaraktól pókóktól is félnek mert régi beidegzödés veszélyes mérgük van azaz halálos ahogy a darazsaknak is!

  2. Read google forwald

    Gondolom az épitészettel csupán a bibliai mesét akarták megvalósitani , miközben olvasva több cikket itt is a elit nemessége a római kórból a középkorba átmentve magát ujra megerösödött és felhasználja a egyiptomi babiloni jelrendszereket, szimbólumokat ellopva ezen idök tudásából is de hiányzik valami! – A valós tudás a szeretet!

    Szinház az emberiségnek egy maga magát alakitó maffiától. A lelkük a hideg kigyó de hát a mohó önérdeknél hányszor látjuk ezt az emberben??? Nincs semmi rendkivüli benne ahogy önigazolásnak a bibliában ” Ne kíméld, hanem öld meg a férfiakat és a nőket, a gyermekeket és a … 22,19 Fegyverrel tört Nóbra, a papok városára is: kardélre hányt férfit és nőt, gyermeket és csecsemőt, … 27,9 Valahányszor Dávid betört egy területre, sem férfit, sem asszonyt nem … Mózes első könyve”
    Ma ez van!
    Mert gazdagodásuknak ez a eredete és lényege. Nincs itt IT ha lett volna rég letakaritotta volna a biológiai embert és maga használná a Földet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archive